Asztrostyle

Asztrostyle

Érezted már úgy, hogy fogalmad sincs, milyen ruhák illenének hozzád, hogy nem találod azt a stílust, ami kifejezhetné az egyéniséged? Jellemző rád, hogy össze-vissza vásárolsz, s tele a szekrényed ruhákkal, de csak egyet-kettőt hordasz szívesen, s  minden reggel tanácstalanul állsz a tükör előtt, hogy már megint nincs mit felvenned?Az Asztrostyle módszerével megtalálhatod azt az öltözködési stílust, ami abszolút illik Hozzád és a személyiségedhez!

Lényege abban rejlik, hogy a csakis rád jellemző, egyéni születési képleted, azaz születési horoszkópod alapján vizsgálom meg, milyen ruhák és stílus passzol hozzád legjobban, milyen darabokat érdemes vásárolnod ahhoz, hogy szívesen hordd őket hosszútávon. Mindannyian összetett személyiséggel rendelkezünk, egyesek jobban, mások kevésbé „bonyolultak”, de egy biztos: születési képletedben az is ott van, hogy mit érdemes felvenned ahhoz, hogy elégedett legyél a külsőddel!

Ismerkedj meg az egyéni horoszkópod ihlette divat-tanácsokkal és onnantól kezdve biztos kézzel és céltudatosan tudsz majd vásárolni! A honlapomon található egy rövid videófelvétel, amelyen Tatár Csillával a Mokka című reggeli TV műsorban beszélgetünk az Asztrostyle-ról.

 Fedezd fel Te is, hogyan tudod a legmegnyerőbben érvényesíteni az öltözködésedben személyiséged valódi vonásait!

Nincs egy rongyod, amit felvehetnél? Vedd fel a Saját Stílusod!

Gyere el hozzám, legyen az bármelyik program, amit választasz, és garantáltan megismered a benned rejlő divatgurut. Minden program részeként kapsz egy speciális személyiségelemzést, melyben kifejezetten a hozzád legtermészetesebben illő megjelenésre, személyes stílusodra fókuszálunk – a valódi belső energiáid harmonikus kisugárzására.

elemzes-kicsiHa nincs időd vagy lehetőséged eljönni hozzám, addig is hozzájuthatsz ehhez az elemzéshez. Nincs más teendőd, mint a lenti űrlap kitöltésével megrendelned, és választanod, hogy online letölthető formában, vagy kinyomtatva és lefűzve, postai úton szeretnéd megkapni azt! Az elemzés terjedelme körülbelül 10 A4-es oldal, 4-5 munkanapon belül hozzájuthatsz, és az ára csak 5.500 Ft.

————————————-