STYLIST TANÁCSADÁS ALAP CSOMAGstylist tanácsadás, színtanácsadás

Stylist tanácsadás színtanácsadással, alkati elemzéssel

A Stylist Tanácsadás Alap Csomag előre egyeztetett helyszínen 2,5 órában zajlik. Az otthonodban (Budapest területén) is történhet a tanácsadás. Külső helyszín esetén a végén 30 perces üzletlátogatással zárhatjuk a tanácsadást.

Stylist Tanácsadás Alap Csomag – kezdd az alapoknál!

A Stylist Tanácsadás Alap Csomag akkor jó választás számodra, ha elsőre nem akarsz nagyobb, egész napos tanácsadásba vágni, de szeretnéd jobban átlátni, milyen színek és szabásvonalak illenek hozzád, valamint milyen öltözködési stílust érdemes követned. A színtanácsadás során végre megtudhatod, hogy a színtípusok közül melyik a tiéd, hogy ezentúl mindig a számodra legelőnyösebb színeket tudd viselni. Meghatározom, hogy a testalkat típusok közül hova tartozol, majd tanácsokat és útmutatást kapsz a számodra legelőnyösebb szabásvonalakhoz és ruhákhoz, hogy mindig a legjobb formádat hozhasd! Az opcionálisan választható Asztrostyle elemzés során megkeressük a hozzád leginkább illő öltözködési stílust személyes születési horoszkópod alapján. Az arcformához legjobban illő frizurákat is sorra vesszük, hölgyek esetében pedig a mindennapi sminkelésről is beszélünk.

stylist tanácsadás

A stylist tanácsadás új felismeréseket hoz az életedbe

Talán furcsán hangzik, de a Stylist Tanácsadás Alap Csomag 2,5 órája után egy sor olyan dologban “megvilágosodsz”, amelyek eddig csak akadályoztak abban, hogy megtaláld a saját stílusod, vagy igazán jól öltözöttnek érezd magad. Ez a mini stílustanácsadás megadja neked azt a hiányzó pluszt, mindazt az alap tudást, melynek köszönhetően ezután csak a hozzád passzoló, színtípusodhoz és testalkatodhoz illő ruhadarabokat fogod megvenni. A stylist tanácsadás megtanít majd arra, hogyan vásárolj, mit keress, hogyan használd ügyesen az üzletek kínálatát és minként NE dobj ki egy csomó pénzt az ablakon felesleges holmikra a jövőben.

A Stylist tanácsadás alap csomag tartalma:

  • színtanácsadás, színek használatának szabályai
  • testalkat típus meghatározás
  • a megfelelő fazonok bemutatása
  • ha szeretnéd: Asztrostyle elemzés
  • stílusszabályok, ötletek a jó megjelenéshez
  • sminktanácsadás
  • frizura tanácsadás
  • képes anyag az elhangzottakról
  • (üzletlátogatás az utolsó 30 percben – amennyiben nem az otthonodban zajlik a tanácsadás)

Díja: 13.000,-
Időtartam: 2,5 óra

 

2,5 óra

13.000 Ft

A csomagra jelentkezni az info@botyanszky.hu e-mail címen tudsz.

 

Keressen meg a Google+-on